HET DREAM-PROJECT


DREAM is een project voor socioprofessionele inschakeling (SPI) dat onverkochte verse groeten en fruit van de brusselse vroegmarkt recupereert en herverdeelt binnen de voedselhulp in het Brussels Hoofdstelijk Gewest.

DREAM (Distributie en Recuperatie van EtenswAren in Mabru) werd opgericht door het OCMW van Brussel in samenwerking met de Brusselse Vroegmarkt (vzw Mabru). Deze dienst wil onverkochte, verse groeten en fruit recupereren bij de handelaars van de Vroegmarkt en andere leveranciers om ze opnieuw te verdelen onder Brusselse verenigingen die actief zijn binnen de voedselhulp.

Opgestart midden september 2015, vormt dit project tegenwoordig een aanzienlijke versterking van de voedselhulp in de Brusselse regio.

Vandaag recupereert DREAM meer dan een ton onverkocht vers fruit en groeten per dag en verdeelt ze onder de voedselhulpverenigingen waarmee het samenwerkt.

Met de steun van :


  Info & contactDREAM
Esteban JAIME TORNIN
Hoogstraat 296
1000 Brussel
  0492 91 55 04
 esteban.jaimetornin@ocmwbxl.brussels
 Dream op Facebook