DIENSTEN    Senioren  

SENIOREN


Om maximaal tegemoet te komen aan de verwachtingen en behoeften van alle Brusselse bejaarden en dit op alle vlakken, zowel sociaal als administratief, heeft het OCMW de Dienst begeleiding van de bejaarde opgericht.

In geval van noodzaak stelt het OCMW zijn Plan Isolement in werking, in partnerschap met de Buurthuizen en de Stad Brussel: een groot vertoon van solidariteit, met name om de senioren terzijde te staan in tijden van grote hitte of grote koude…

Overigens, met de bedoeling de senioren in de best mogelijke omstandigheden op te vangen, beheert het OCMW van Brussel verschillende Rust- en Verzorgingstehuizen, waarvan ieder zijn eigen "persoonlijkheid" heeft


  Info & contact


Ondersteuning ten huize en begeleiding van de bejaarden
Grootgodshuisstraat 7A
1000 Brussel
  02 563 49 50