DIENSTEN    Senioren    Rust- en verzorgingstehuizen    Ter Ursulinen  

TER URSULINEN


In een instelling waarvan de oorsprong teruggaat tot de XVIIe eeuw kunnen 147 bejaarden opgevangen worden in een rustige en familiale sfeer.

Gelegen op enkele passen van de Kapellemarkt, vlak bij de Zavel, beschikt het rust- en verzorgingstehuis "Ter Ursulinen" over een uitgestrekte tuin met bomen en bloemen, een echte groene oase in het hartje van Brussel. Het beschikt ook over een feestzaal, een geklimatiseerde cafetaria, een bibliotheek en een kapsalon.

Om het welzijn, de ontplooiing en het behoud van de bekwaamheden van elke bewoner te verzekeren, biedt het rust- en verzorgingstehuis een volledig gamma van hoteldiensten (maaltijden, onderhoud en linnendienst), medische en zorgdiensten (artsen, verpleegsters en verzorgend personeel) en paramedische diensten (kinesitherapie, ergotherapie, logopedie, pedicure, enz.).

  Info & contact


Ter Ursulinen
Ursulinenstraat 6
1000 Brussel
  02 550 07 00
  02 550 07 04
 ursulinen@ocmwbxl.brussels