RESIDENTIE SINT-GEERTRUIDE


Residentie Sint-Geertruide, je buurt, je thuis!

Residentie Sint-Geertruide ligt in het hartje van de Marollen en is ideaal gelegen, dicht bij de buurtwinkels en met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer (bus 48/52, tram 3/4, metro 2/6).

Het huis biedt plaats aan 168 ouderen (goedgekeurd voor 66 rust- en verzorgingstehuisbedden en 102 rusthuisbedden). Er zijn 116 eenpersoonskamers en 26 tweepersoonskamers, verdeeld over 4 verdiepingen.

De bewoners hebben vrije toegang tot gezellige gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een prachtige tuin, een ware oase van rust en groen in het centrum van de stad. Het huis beschikt ook over een cafetaria met airconditioning en een terras, waar de bewoners een aangenaam moment kunnen doorbrengen met familie en vrienden wanneer zij op bezoek komen.

In Residentie Sint-Geertruide heerst een familiale sfeer. De multidisciplinaire teams bieden een scala aan diensten en activiteiten die bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Bewoners kunnen genieten van concerten, gymsessies, culturele uitstapjes, creatieve workshops, muziektherapiesessies, een verscheidenheid aan activiteiten en culinaire workshops, om er maar een paar te noemen. Er worden ook verschillende keren per jaar daguitstapjes georganiseerd.

Alle teams werken elke dag hard om het institutionele project tot leven te brengen, dat gebaseerd is op essentiële waarden zoals tolerantie, waardigheid, behoud van autonomie en onafhankelijkheid en respect voor ieders tempo en levenswijze.  Info & contact


Residentie Sint-Geertruide
Kapucijnenstraat 23a
1000 Brussel
  02 563 18 01
 cpasbxl_accueil-rsg@ocmwbxl.brussels