RESIDENTIE DE WILDE ROZEN


Op slechts enkele stappen van het Peter Benoitplein en van verschillende handelszaken, bevindt zich in een prachtig park van twee hectaren groot de residentie “De Wilde Rozen”. In deze residentie verblijft u in een kader waarin u zich gewaardeerd en veilig voelt en waarin u zowel uw gewoontes als uw autonomie kan behouden.

Onze verschillende teams zijn begaan met uw welzijn. Ze begeleiden u in uw dagelijks leven zodat u zich op een optimale manier kan aanpassen aan uw nieuwe leefomgeving. U blijft de hoofdrol spelen in uw eigen leven, waarbij zowel uw rechten, uw geschiedenis, uw sociale situatie, uw cultuur als uw spirituele belevenis gerespecteerd worden.

Naast de 6 kamers die bestemd zijn voor koppels, beschikt de residentie over 174 individuele kamers die uitgerust zijn met aangepast materiaal en meubilair. Er zijn verschillende gezellige ruimtes beschikbaar die toegankelijk zijn voor iedereen.

Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw noden en verwachtingen, is er een nauwe onderlinge samenwerking tussen onze teams. Ze ondersteunen u ook dagelijks in het nastreven van uw leefproject.

We moedigen u aan om deel te nemen aan het culturele, sociale en burgerlijk leven door activiteiten en animaties aan te bieden die zowel therapeutisch als ontspannend zijn. We ontwikkelen ook diverse projecten die erop gericht zijn om de samenleving in onze gemeenschap te verbeteren. Deze activiteiten vinden zowel binnen onze muren plaats als in de buurt, waar we goed geïntegreerd zijn.

Tot slot bevinden er zich op de site ook 43 serviceflats, bestemd voor bejaarden die nog autonoom zijn en die eventueel een beroep kunnen doen op de diensten die door de residentie “De Wilde Rozen” aangeboden worden (restaurant, animaties, enz.), evenals woningen voor personen met een handicap.

  Info & contactResidentie De Wilde Rozen
Pieter en Pauwelstraat 15
1120 Brussel
  02 260 15 11
  02 260 15 12
 dewilderozen@ocmwbxl.brussels
 www.dewilderozen.be