VACATURESInschakelingsagent (m/v/x)

Voor het verzekeren van een kwaliteitsvolle begeleiding, individueel en/of collectief, van de rechthebbenden in het kader van hun zoektocht naar werk, voor het verzekeren van de kwaliteit van de bilans, in het bijzonder met betrekking tot de werkbeschikbaarheid van de rechthebbenden, voor het verzekeren dat de preselecties op zodanige wijze gebeuren dat alle openstaande vacatures ingevuld kunnen worden (art.60§7, stage First,…), het OCMW van de Stad Brussel zoekt en inschakelingsagent (m/v/x) Verantwoordelijke van de pool werkbegeleiding van het departement tewerkstelling en sociale economie


Trainer informatica (m/v/x)

Om cursussen informatica te sturen, coördineren en organiseren, zodat gebruikers competenties kunnen verwerven of bijwerken die onmiddellijk bruikbaar zijn in hun werk. De trainer geeft zijn/haar technische competenties en kennis door aan cursisten met diverse profielen, het OCMW van de Stad Brussel zoekt en trainer informatica (m/v/x)


Helpdesk-operator (m/v/x)

Voor het installeren, bijstaan en helpen van gebruikers die met informaticaproblemen kampen. Voor de installatie, de vervanging en de herstelling van het informaticamateriaal, het OCMW van de Stad Brussel zoekt en helpdesk-operator (m/v/x)


Maatschappelijk werkers (m/v/x)

Voor verschillende functies in zijn sociale, het OCMW van de Stad Brussel zoekt maatschappelijk werkers.


Huisarts (m/v/x)

Voor zijn rust- en verzorgingstehuizen, het OCMW van de Stad Brussel zoekt huisarts (m/v/x).


Dag- en nachtverpleger (m/v/x)

Om de zorgen aan de bewoners in de rusthuizen en/of de rust- en verzorgingstehuizen te organiseren, op te volgen en toe te dienen, het OCMW van de Stad Brussel zoekt een dag- en nachtverpleger (m/v/x).