VACATURESApplication manager (M/V/X)

Om toezien op de beschikbaarheid van de werkapplicaties voor de gebruikers door op te treden als een geïnformeerde tussenpersoon, tussen de gebruikers, andere IT-dienstverleners, andere belanghebbenden buiten het OCMW en softwareleveranciers. Eveneens instaan voor de ondersteuning en vorming van de gebruikers en applicaties die door het OCMW gebruikt worden te behandelen, het OCMW van de Stad Brussel zoekt en payroll beheerder (M/V/X)


Maatschappelijk werkers (M/V/X)

Voor verschillende functies in zijn sociale, het OCMW van de Stad Brussel zoekt maatschappelijk werkers (M/V/X)


Huisarts (M/V/X)

Voor zijn rust- en verzorgingstehuizen, het OCMW van de Stad Brussel zoekt huisarts (M/V/X)


Dag- en nachtverpleger (M/V/X)

Om de zorgen aan de bewoners in de rusthuizen en/of de rust- en verzorgingstehuizen te organiseren, op te volgen en toe te dienen, het OCMW van de Stad Brussel zoekt een dag- en nachtverpleger (M/V/X)