RESIDENTIE DE WILDE ROZEN


De Residentie "De Wilde Rozen" is een heel recente instelling voor bejaarden, met een capaciteit van 180 bedden, uitgerust met een rusthuissector die validen kan opvangen en een sector rust- en verzorgingstehuis, bestemd voor personen die zorgen nodig hebben en waarvan de autonomie beperkt is vanwege een ziekte van lange duur.

Ze is gelegen op enkele stappen van het centrum van Neder-over-Heembeek (1120 Brussel) en dus ook van diens verschillende aantrekkelijke handelszaken (Peter Benoitplein).

De bouw van de instelling werd aangevat in de lente van 2006 en ze werd ontworpen in een geest die de concepten moderniteit en functionaliteit verenigt. Zodoende is de instelling ingepast in een prachtig park van meer dan 2 hectaren, aangelegd volgens de behoeften van bejaarden: wandelpaden met banken, speelplein voor de kinderen, petanquepiste, terras, parkeerterrein... Ook hier komen esthetische en functionele aspecten samen.

Buiten enkele kamers die voorbehouden zijn voor koppels, is de ganse instelling uitgerust met ruime particuliere kamers met privé douche en toilet. Deze laatste zijn trouwens ook uitgerust met eerste keuze materiaal en meubilair: parket, elektrisch verstelbare bedden, gecombineerd verluchtingssysteem...

Er werden talrijke ontmoetingsplaatsen, onthaalruimtes en gezelligheidsruimtes ingericht: atrium, cafetaria, restaurant, bibliotheek, verblijfsruimtes…

  Info & contactResidentie De Wilde Rozen
Pieter en Pauwelstraat 15
1120 Brussel
  02 260 15 11
  02 260 15 12
 dewilderozen@ocmwbxl.brussels
 www.dewilderozen.be