ONZE SOCIALE ANTENNES


De sociale antennes van het OCMW van de Stad Brussel blijven open en zijn bereikbaar via de gebruikelijke communicatiemiddelen.

Er werd ook een extra gratis nummer opgericht

0800/35.237

WERK BIJ HET OCMW

Een waaier aan beroepen ...

wij zijn op zoek naar uw talent !

ONZE LAATSTE NIEUWS


PROJECTOPROEP: TIJDELIJK GEBRUIK VAN DE PACHECO-SITE

De Pacheco-site, waar vroeger een rust- en verzorgingstehuis was gevestigd, wordt binnenkort gerenoveerd om er woningen en collectieve diensten onder te brengen. Om te voorkomen dat deze gebouwen leeg blijven staan tot het begin van de werkzaamheden, die gepland zijn voor 2024, lanceert het OCMW van de Stad Brussel - de eigenaar - een projectoproep voor het beheer en de coördinatie van de tijdelijke ingebruikname van de gebouwen.

Het OCMW van de Stad Brussel keurt de maatregel "Deal 18-25" goed, die voorziet in meer steun voor jonge Brusselse slachtoffers van de crisis.

Het OCMW van de Stad Brussel lanceert een nieuw initiatief om de projecten te ondersteunen voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die het moeilijk hebben. In samenwerking met maatschappelijke organisaties wil het OCMW zich rechtstreeks tot jongeren wenden om hen te helpen hun behoeften in projecten om te zetten.

3 studiezalen open te houden na de blokperiode van januari

Om de studenten in staat te stellen om in een gunstige omgeving hun cursussen op afstand te volgen, heeft de cel Studenten van het OCMW van de Stad Brussel besloten om zijn 3 studiezalen open te houden na de blokperiode van januari.

Er worden verschillende projecten en tools uitgewerkt in het OCMW van de Stad Brussel.
Deze verschillende projecten gaan over sociale economie, duurzame ontwikkeling, sensibilisering, enz.ONZE LAATSTE VACATURESMaatschappelijk assistent op het terrein (m/v/x)

Voor het Departement Sociale Actie, het OCMW van de Stad Brussel zoekt maatschappelijk assistent op het terrein (m/v/x)


Dag- en nachtverpleger (M/V/X)

Het OCMW van de Stad Brussel zoekt dag- en nachtverpleger (M/V/X)


Samen streven wij er naar om u een betere toekomst te bieden.

Alle teams die binnen het OCMW van de Stad Brussel werken, streven hetzelfde doel na : de personen die zich tot ons richten, helpen om op verschillende manieren hun emancipatie na te streven: op persoonlijk, maatschappelijk en beroepsvlak. Welke ook uw toestand is, wees overtuigd van onze motivatie, van ons dynamisme en van onze luisterbereidheid naar u toe.

Khalid ZIAN - Voorzitter   |   Rita GLINEUR - Secretaris-generaal