ONZE SOCIALE ANTENNES

Samen streven wij er naar om u een betere toekomst te bieden.

Alle teams die binnen het OCMW van de Stad Brussel werken, streven hetzelfde doel na : de personen die zich tot ons richten, helpen om op verschillende manieren hun emancipatie na te streven: op persoonlijk, maatschappelijk en beroepsvlak. Welke ook uw toestand is, wees overtuigd van onze motivatie, van ons dynamisme en van onze luisterbereidheid naar u toe.

Karine LALIEUX - Voorzitter   |   Carine ELST - Secretaris-generaal

ONZE LAATSTE NIEUWS


Een Koninklijk bezoek aan het Huis Vesale

Zijne Majesteit de Koning heeft een bezoek gebracht aan Huis Vesale in Brussel.

BYRRH ontvangt BE-HERE : een nieuw centrum voor stedelijke economische activiteiten

Na tweeënhalf jaar zware renovatie- en restauratiewerken onder leiding van het OCMW van Brussel krijgt het gebouw BYRRH een nieuw leven aan de Dieudonné Lefèvrestraat, nabij Tour & Taxis.

Brussel krijgt zijn eerste Huis van de Jongere

Een nieuwe plek voor de hulp aan jongeren heeft zijn deuren geopend aan de Bockstaellaan 114 in Laken : MADO NOORD.

Er worden verschillende projecten en tools uitgewerkt in het OCMW van de Stad Brussel.
Deze verschillende projecten gaan over sociale economie, duurzame ontwikkeling, sensibilisering, enz.ONZE LAATSTE VACATURESInschakelingsagent (m/v/x)

Voor het verzekeren van een kwaliteitsvolle begeleiding, individueel en/of collectief, van de rechthebbenden in het kader van hun zoektocht naar werk, voor het verzekeren van de kwaliteit van de bilans, in het bijzonder met betrekking tot de werkbeschikbaarheid van de rechthebbenden, voor het verzekeren dat de preselecties op zodanige wijze gebeuren dat alle openstaande vacatures ingevuld kunnen worden (art.60§7, stage First,…), het OCMW van de Stad Brussel zoekt en inschakelingsagent (m/v/x) Verantwoordelijke van de pool werkbegeleiding van het departement tewerkstelling en sociale economie


Trainer informatica (m/v/x)

Om cursussen informatica te sturen, coördineren en organiseren, zodat gebruikers competenties kunnen verwerven of bijwerken die onmiddellijk bruikbaar zijn in hun werk. De trainer geeft zijn/haar technische competenties en kennis door aan cursisten met diverse profielen, het OCMW van de Stad Brussel zoekt en trainer informatica (m/v/x)


Helpdesk-operator (m/v/x)

Voor het installeren, bijstaan en helpen van gebruikers die met informaticaproblemen kampen. Voor de installatie, de vervanging en de herstelling van het informaticamateriaal, het OCMW van de Stad Brussel zoekt en helpdesk-operator (m/v/x)

Volg ons op FACEBOOK, YOUTUBE, TWITTER et INSTAGRAM